Healingviten.com

Oppnå en indre balanse

Den Gylne Bevegelsen

Den gylne bevegelsen er en kombinasjon av flere bevegelser man utfører med kroppen for å samle og innhente energi. Dette er noe av det første en hvit tids healer lærer og den fungerer som grunnmuren i Universell hvit tids healing. Hvor energien kommer fra får man bedømme selv, men filosofien bak hvit tids healing sier det kommer fra kilden, alltet eller Gud, alt ettersom hvordan du ser på det.

Bevegelsen fungerer som healing; det finnes ingen begrensninger for hva du kan bruke det på, fantasien er det eneste som hindrer deg. For eksempel kan det bli brukt til å heale mennesker, dyr, planter, mat og situasjoner. Energien er noe alle kan klare å samle ved å benytte denne bevegelsen, uansett alder, kjønn eller bakgrunn. Dette gjelder også for de med fysisk handicap. Det er nemlig ikke selve den fysiske bevegelsen som gir kraften, men visualiseringen, ydmykheten og meningen din bak det. Grunnen til at man burde gjøre den fysisk er fordi da er det lettere for oss å se for oss den. Og det er dette som er viktig. Jo sterkere vi visualiserer den og jo mer kjærlighet vi legger bak bevegelsen, dess bedre blir effekten. I den materialistiske verdenen vi lever i i dag kan det være vanskelig å visualisere for oss ting like klart som vi ville sett dem med øynene våre. Når man derimot virkelig får taket på bevegelsen kan man gi slipp på den fysiske biten, og bare visualisere seg den.

Bevegelsen samler kraftig energi og det kan derfor være interessant å prøve den(trykk her for å se et klipp av bevegelsen). Gjør den i ydmykhet og med et åpent sinn. Det sies at når man utfører den gylne bevegelsen vil aurafeltet ditt øke med ca 2 til 2,5 meter. Dette kan jeg selv ikke bekrefte eller avkrefte. Hva jeg derimot er sikker p er at de fleste som ver p denne bevegelsen etter hvert vil kunne kjenne energien mye sterkere, og det er da det blir gøy. Man kan for eksempel lage energiballer. Med disse kan man komprimere energien og lage en skikkelig god og healende energibombe :)

Denne bevegelsen er kun den første delen. Det finnes flere. Etter filosofien bak hvit tids healing blir det sagt at denne første delen av bevegelsen er lik i hele universet og representerer det som skjedde da de gylne ridderne reiste seg opp fra det som i universet ble kalt "sjøen av muligheter". Enkelt oversatt kan man si at dette er starten på universet.

Nedenfor er litt av historien bak Den Gylne Bevegelsen
Før skapelsen, før allting, reiste noen vesener, kalt de Gyldne Ridderne, de eldste i universet, seg opp fra en energi kalt den Gyldne Bevegelsen. Man kan si at det var en energi de trengte for å reise seg fra skapelsen. Den Gyldne Bevegelsen er Universets egen energi. Den representerer Kraften og Energien til Universet. Denne bevegelsen linker deg tilbake til før skapelsen og derfor har den muligheten til å gjenopprette saker selv fra før skapelsen. Ved å motta energi fra den Gyldne Bevegelsen kan man ta inn energi så gammel at den kommer fra før tanken til Gud. På en måte kan du tenke på denne bevegelsen som en bevegelse som kan "gjenopprette" deg og også "gjenopprette" en bitteliten del av skapelsen. Dette fordi den har en link tilbake til før skapelsen. Denne energibevegelsen ble lært av de Gyldne Ridderne. Den har muligheten til å klarlegge helt til før skapelsen. Denne bevegelsen er den eldste bevegelsen i universet.

Trykk her for å se et klipp av bevegelsen.


.